LOGO-Hafrakhagenkvadratisk-lysere
LOGO-Hafrakhagenkvadratisk-lysere

H A F R A K H A G E N

H A F R A K H A G E N

49 lekre hageleiligheter på Hove Gård – for de litt ekstra kresne

Tenk å bo i en leilighet i 3.etasje og kunne si ”jeg går ut i hagen en tur, jeg”. For deretter å finne seg en lun krok på terrassen, mellom en Gyllenlønn og en Lobelia i full blomst, der kaffekoppen nytes til fulle.
HAGELEILIGHETER PÅ HOVE GÅRD

HAFRAKHAGEN

EXT_Cam%203
I Hafrakhagen kan du skape din egen oase - i ditt eget lille univers, med din egen hage på terrassen. Boligkonseptet er unikt, og slår virkelig et slag for vårt forhold til naturen og det naturlige. 
EXT_Cam%203
shutterstock_352153565

EN GRØNN LUNGE

shutterstock_352153565
Leilighetene ligger midt i et herlig friareal som kretser seg rundt bebyggelsen.
Få ting kan måle seg med den avkoblingen du får i en hage. Bekymringer har en tendens til å løse seg opp og forsvinne når vi finner hvile og fred i direkte kontakt med naturen.

HAGEARKITEKTENE

Ext_Cam8
En hage har mange funksjoner, men etter vår mening skal den først av alt være et trivelig sted hvor pulsen senker seg. Hvor synet og luktene av frodige planter, sammen med naturlige materialer, gir lyst til å oppholde seg der - lenge.
Ext_Cam8
_DSC3026FFF

MIDT IMELLOM BY OG NATUR

_DSC3026FFF
Hafrakhagen ligger omkranset av grønne, luftige turområder. Stokkelandsvannet er rett ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv.

LEILIGHETENE

H-3D-26
Leilighetene i Hafrakhagen har mange ulike kvaliteter, stilfulle valg og arkitektdesignede hager som gjør prosjektet virkelig unikt. 
H-3D-26
Ext_Cam7_no%20people

FELLESAREALER

Ext_Cam7_no%20people
Felleshagen vil få planter, grønnsaker og en rekke kvaliteter som blir unikt for Hafrakhagen, les mer om det som kommer.