LEILIGHETENE

Leilighetene i Hafrakhagen har mange ulike kvaliteter, stilfulle valg og de arkitektdesignede hagene som gjør prosjektet virkelig unikt.

Leilighetene er arealeffektive og romslige. Store vinduer forsterker romfølelsen og gir mye lys. Det blir størrelser fra 50 - 200 m2 og alle leilighetene får tilgang til en felleshage med planter og grønnsaker. 

Det som en gang var et gammelt gårdsbruk, blir nå forvandlet til grønne, frodige og trivelige boarealer - til glede for alle.
I Hafrakhagen er naturen maksimalt integrert og hensynsfullt utnyttet, samtidig som du befinner deg like ved Sandnes sentrum. Boligkonseptet er unikt, og slår virkelig et slag for vårt forhold til naturen og det naturlige.

Alle leiligheter får en form for hage på balkongen/terrassen, designet og levert av Komplett Utemiljø, i tillegg til et herlig friareal som kretser seg rundt bebyggelsen. Blant trær og blomster, finner du sittegrupper og andre godt planlagte detaljer. En av dem er en felles hage med planter og grønnsaker, hvor en kan delta med å så og høste, mens Komplett Utemiljø tar seg av vedlikeholdet.
H-3D-26
7

KJØKKEN

Kjøkkenet er selve hjertet i dagens boliger, med den moderne og åpne stue-/kjøkkenløsningen, må dagens kjøkken fungere like godt til matlaging som til et samlingspunkt når en har gjester.
Svane kjøkken leverer kjøkken til Hafrakhagen, de har et stort utvalg med høy kvalitet, smarte løsninger og lekre detaljer for en velfungerende hverdag.
Svane Kjøkken ble grunnlagt i Danmark i 1992 og etablerte seg i Norge i 2010. I 2016 åpnet Svane Kjøkken Stavanger dørene til en av distriktets største og flotteste kjøkkenbutikker i Gamle Forusvei, med mål om å sette en ny standard for fremtidens kjøkken og innredningstrender!

Her jobber til daglig 6 engasjerte og dedikerte kjøkkenkonsulenter og 5 Svanesertifiserte montører, som sammen vil sørge for å gjøre din vei mot kjøkkendrømmen til en trygg og behagelig opplevelse.
 
Her får du 100% dansk design, solid håndverk, individuelt tilpassede løsninger, og kvalitet i materialvalg. Vår utvalgte modell til Hafrakhagen er Vision Laminat i Mørk grå kombinert med Nordic Ask Finèr som standard. Modellen har fokus på rene og varme linjer og det er flere tilvalgsmuligheter innenfor prisgruppene.

Vision Laminat er en svært slitesterk modell, og det stramme og stilrene uttrykket mykes opp med innslag av tre. Svane sitt sortiment er stort og med en rekke forskjellige kombinasjonsmuligheter, så her vil du, mot et eventuelt pristillegg, uansett finne ditt drømmekjøkken.
Type%20A_C04
H-3D-20

BADEROM

Badet er det første rommet du setter føttene i når du våkner om morgenen, og det siste før du legger deg om kvelden. Et nytt og deilig bad gir det beste utgangspunkt for en fin dag med gode utsikter - og kanskje for en god natts søvn. Badet er et funksjonelt rom - men det kan også være med på å gi tilværelsen ektefølt velvære.
H-3D-21

GARDEROBE

En ryddig garderobe er alfa og omega for en god start på dagen, enten det er på soverommet eller i entréen.
Frister det med eget rom for walk-in-closet?

HAGETERRASSER

Få ting kan måle seg med den avkoblingen du får i en hage. Bekymringer har en tendens til å løse seg opp og forsvinne når vi finner hvile og fred i direkte kontakt med naturen.
I Hafrakhagen på Hove Gård kan du skape din egen oase - i ditt eget lille univers og med din egen “hage” på terrassen. Komplett Utemiljø har designet terrassene slik at de virkelig gir en følelse av å gå ut i hagen, selv om den er høyt over bakken.
H-3D-23_210919
plantegningny02
Her finner du frodige stauder og busker, ja til og med trær. Ved å velge riktige planter til rett sted, samt gi dem rikelig med den beste vekstjorden, blir hagene i høyden enkle å vedlikeholde. I tillegg blir hagen et vakkert skue fra innsiden når været tvinger deg inn - og om kvelden når lyset slår seg på...

Leilighetene får et herlig friareal som kretser seg rundt bebyggelsen. Blant trær og blomster, finner du sittegrupper og andre godt planlagte detaljer. Her kan du nyte en god bok eller bare nyte solen på gresset.
Uteområdet vil fremstå som både levende og frodige, med ulike funksjoner og kvaliteter. Planter, grønn allé og hyggelige stier binder tunene sammen og skaper innholdsrike rom som inviterer både til ro og lek. Midt i bebyggelsen har vi planlagt et spennende fellesareal med drivhus hvor du kan delta på organiserte ettermiddager for dyrking, høsting og foredling av hagens spiselige planter. Stemningsskapenede og funksjonell belysning vil bidra til å forlenge sommerfølelsen utover høsten og gi gode og trygge uterom.
Drivhus-frafilmen-Fix

FELLESOMRÅDER

Bygningene plasseres i en randsone mot vest og nord. Denne plasseringen danner et åpent felles uteareal i midten av området, som grenser til offentlig grøntdrag og sammen med dette danner et stort og flott uteoppholdsareal.
Felleshage vil få planter, grønnsaker og en rekke fordeler som blir unikt for Hafrakhagen, les mer om noe av det som vil komme i fellesområdet her:
Drivhuset leveres fra den anerkjente leverandøren Gabriel Ash. Det er håndlaget i byen Cheshire i Storbritannia, og blir et stykke arkitektur i hagen. The Grand Portico er en av de største modellene og rommer godt med innvendig plass. Grunnmuren støpes og forblendes med teglstein. Bærestrukturen består av sedertre og 3mm sikkerhetsglass.

Drivhuset får to doble døråpninger, noe som gjør det enklere å bevege seg inn/ut når flere oppholder seg her samtidig. I tillegg er det automatisk lufting i taket. Inne i drivhuset mures det opp et plantekar i teglstein langs to av veggene. Disse beplantes med druer, minikiwi, aprikos og andre spiselige sesongvekster. Dyrkekarene får automatisk vanning. I midten møbleres drivhuset som et felles oppholdsareal. Her lages et egenprodusert, solid og røft langbord i Kebony i tillegg til ti stoler i tre.
Pergola leveres ved drivhuset. Under pergola og i området rundt, monteres bord og benker fra Vestre samt en utepeis av typen O-fyr. Pergola belyses med led lysstripe for ekstra hygge på kveldene.

Foran drivhuset legges det marktegl som markerer inngangen fra gangveien til drivhuset. På resten av arealet, legges singelarmeringsmatter som overfylles med grå natursingel.

Det lages tre romslige dyrkningsringer mellom drivhuset og pergolaen. Ringene blir laget av corten stål, blir ca 50cm høye og fylles med god kompostert jord. I den ene av ringene lages det klatrestativ for sukkererter, og alle ringene plantes og såes med urter, krydder og grønnsaker.
Drivhus%20Gabriel_Ash_m_tegl_ringmur_1800x1800

BILVASKEHALL

Det er deilig med ren bil, ikke sant? Å vaske bil kan for noen av oss være terapi, når tanker skrus av og energien fylles på.
Alle beboerne i Hafrakhagen får ekslusiv tilgang til en felles vaskehall hvor en kan vaske bilen, klargjøre vinterhjula og støvsuge interiøret. 
Vaskeplassen blir gjerne også en sosial plass om noen vil vaske bilen over en god drøs og med kaffe på termosen.
Bilvaskehall