SALGSANSVARLIGE

Har du spørsmål, ta kontakt med salgsansvarlige i EiendomsMegler 1.
Hege%20K%20Dahl%202020_1
Hege K. Dahl

EiendomsMegler 1
Tlf:  906 29 169
hege.k.dahl@em1sr.no
Jan%20Einar
Jan Einar Thesen

EiendomsMegler 1
Tlf:  917 03 533
jan.einar.thesen@em1sr.no
felles_800

UTBYGGER

Bak Hafrakhagen står Favoritthus, en boligutvikler med lidenskap i å utvikle boligprosjekter hvor de selv ville bodd - hvor kvalitet, planløsninger og arkitektur settes først.
Favoritthus har boligprosjekter hovedsakelig i Sandnes og Stavanger, og står bak flere suksessfulle eiendomsprosjekter i regionen. Hvert prosjekt er unikt, og hver tomt har en verdi for lokalområdet.
Logo_Favoritthus
Favoritthus vil skape begeistring gjennom å ta kundene på alvor og gi dem den faglige ekspertisen de fortjener. Det er først da kunden med trygghet får seg en ny boligfavoritt!

Hafrakhagen er et unikt prosjekt som har vært spennende å få utvikle, sier prosjektutvikler Fridtjov Middelthon. Vi har gått «all in» for å skape et godt bomiljø hvor mennesker trives og vil bo - for alltid.

Her er alt tilrettelagt for en aktiv og sunn livsstil med både nærhet til natur, trening og friluftsliv. 
Hagekonseptet er perfekt tilpasset kjøperne som har lyst på leilighet, men som vet de kommer til å savne hagen. For her får en begge deler, med en egen hage på terrassen i tillegg til den på fellesarealet.

Fokuset har vært å få til et så lavt vedlikehold som mulig. Meningen er at bo-konseptet vårt skal nytes, ikke være til bry.
Drone060