2016_Hege%20K_%20Dahl_Lav
Hege K. Dahl
Eiendomsmegler 1
Interessert i Hafrakhagen?
Fyll inn kontaktinfoen din så hører du fra oss når mer informasjon om prosjektet er klar
x
LOGO-Hafrakhagenkvadratisk-lysere
LOGO-Hafrakhagenkvadratisk-lysere

H A F R A K H A G E N

H A F R A K H A G E N

50 lekre hageleiligheter på Hove Gård – for de litt ekstra kresne

Tenk å bo i en leilighet i 3.etasje og kunne si "jeg går ut i hagen en tur, jeg". For deretter å finne seg en lun krok på terrassen, mellom en Gyllenlønn og en Lobelia i full blomst, der kaffekoppen nytes til fulle. Trekke inn duften av vår og sommer.  Tenk å bo i femte etasje, og ha muligheten til å kjenne gress under føttene der svale kvelder skal oppleves alene og sammen med andre i naturskjønne omgivelser, ute-inne. Inne-ute.   Hjemme.

I Hafrakhagen på Hove Gård kan du skape din egen oase - i ditt eget lille univers og med din egen hage på terrassen.
Boligkonseptet er unikt, og slår virkelig et slag for vårt forhold til naturen og det naturlige. Leilighetene er arealeffektive og romslige. Store vinduer forsterker romfølelsen og gir et luftig preg. Det vil bli størrelser fra 50 - 160 m2 og alle leilighetene skal ha tilgang til en felleshage med planter og grønnsaker.
 
Den luftige beliggenheten gjør at leilighetene får en nydelig utsikt. Herfra får du umiddelbar tilgang til flott natur der mulighetene er mange. Det verste i verden er slett ikke å bo mellom Stokkelandsvannet i øst og Sandvedparken i vest - med kort vei til det du trenger. Med Hove Plantesalg som nærmeste nabo, kan også inspirasjonen for planter og blomster være sikret.
  

 
Hafrakhagenknapp

MELD DIN INTERESSE

 


Fyll inn navn, e-post og telefonnummer, så holder vi deg oppdatert.