Hafrakhagen-artikkel

Spreke leiligheter med eneboligkvaliteter

I Hafrakhagen får du ikke bare skikkelig hage på terrassen, du får også bilvask, snekkerverksted og sykkelverksted.

- Vi spurte oss selv hvilke eneboligkvaliteter vi ville savne mest om vi skulle bytte ut enebolig med leilighet.
 

Bilvask og snekkerverksted


- Det første som dukket opp var muligheten for å vaske bilen. Et bilvaskeanlegg skulle på plass, koste hva det koste ville. I denne forbindelse vil det også settes opp bilstøvsuger, forteller daglig leder Fridtjov Middelthon i Favoritthus.

Ellers har gjerne mannen i huset en del verktøy som ikke får plass i en leilighet. Da ble løsningen et eget snekkerverksted hvor beboerne kan lagre verktøyet sitt, lage fuglekasser med barnebarna, eller lage et flott bord sammen med andre ildsjeler og hobbysnekkere.

vaskehall-hafrakhagen
 

  Gode vilkår for el-bilen din

Stadig flere av oss går til anskaffelse av el-bil. I Hafrakhagen har det allerede blitt gjort investeringer med oppgradering av strømtilførsel og distribusjonsnett til ALLE parkeringsplassene.

- I tillegg har vi valgt det beste innen ladere som sørger for at hver beboer får maksimal ladekapasitet når bilen kobles til. Det er store forskjeller innen dette, og vi vil levere det beste, slår Fridtjov Middelthon fast.


- Stolthet og trivsel

Ifølge Middelthon er målet å lage et miljø som får beboerne til å trives i mange år, og som Favoritthus som boligbygger kan være stolte av, noe som er nøye gjennomtenkt og som blir trivelig.

- Godt miljø skaper god trivsel. Vi håper også kvalitetene på Hafrakhagen vil være med å gi beboerne gode salgspriser og rask omsetning om noen skulle ønske å selge, sier han.


Sykkelverksted

Det vil bli mer og mer vanlig med bruk av sykler, både for store og små. Med så store turområder som ligger rundt prosjektet, vil nok sykkel bli svært attraktivt.

- Da trenger en gjerne et sykkelverksted, hvor sykkelverktøy kan anvendes til bytte av bremseklosser, kjede og girsystem, sier Middelthon.

hafrakhagen-12


Turløype i kjelleren

Her i Rogaland er det ofte regnvær, og en kan gjerne velge å droppe turen ut i det fri av den grunn. Derfor legges det opp til en turløype i kjelleren som kan hjelpe beboerne med mosjon, men også for at de som vil kan møte andre beboere.

- Det gir jo også en mulighet for å nå nye runde-rekorder i en innendørs turløype, smiler Favoritthus sin daglige leder.


Porttelefoner med kamera-sikkerhet i høysete

Alle porttelefoner (ringetablået som besøkende bruker når de ringer på) leveres med kamera. Når noen ringer på, kan du på skjerm inne i leiligheten se og snakke med dem som er utenfor. Dette gir bedre sikkerhet for beboerne.


.............................................................................................................


Les mer om leilighetene her. 

Er du interessert i leilighet i Hafrakhagen? Vil du vite mer?
Kontakt oss for et uforpliktende samtale.

Hege K. Dahl, EiendomsMegler 1
Tlf:  906 29 169  |  hege.k.dahl@em1sr.no

Jan Einar Thesen, EiendomsMegler 1
Tlf:  917 03 533  |  jan.einar.thesen@em1sr.no