SvaneKj%C3%B8kken

Rålekre kjøkken, med hjerterom

Kjøkkenet er boligens hjerte, og med kjøkken fra Svane er alle de riktige hjerteslagene på plass.

- Et moderne kjøkken skal både se bra ut, vare lenge, og by på praktiske løsninger tilpasset oss moderne mennesker. Det skal fungere like godt til matlaging som til et samlingspunkt når en har gjester, sier Ruth Gilje, kjøkken- og interiørkonsulent i Svane kjøkken.


Slitesterkt og solid håndverk, utsøkt design

Til Hafrahagens leiligheter leveres et kjøkken som dekker alt dette. 

Vision Laminat i mørk grå kombinert med Nordic Ask Finèr er standard. Modellen har fokus på rene og varme linjer og det er flere tilvalgsmuligheter innenfor prisgruppene. 

Ifølge Gilje er Vision en slitesterk og lekker laminatmodell med optimal funksjonalitet. 


vision 1
 


Ditt drømmekjøkken

- Det stramme og stilrene uttrykket mykes opp med innslag av tre. Svane sitt sortiment er stort og med en rekke forskjellige kombinasjonsmuligheter, så her vil du, mot et eventuelt pristillegg, uansett finne ditt drømmekjøkken, opplyser hun. 


Hvorfor mener Gilje selv at man skal velge Svane kjøkken?

- Den rene og enkle stilen, den udiskutable kvaliteten - og muligheten for å å skreddersy løsninger, svarer hun kontant. 


- Vil sette standard

I 2016 åpnet Svane Kjøkken Stavanger dørene til en av distriktets største og flotteste kjøkkenbutikker i Gamle Forusvei, med mål om å sette en ny standard for fremtidens kjøkken og innredningstrender. Her jobber til daglig seks engasjerte og dedikerte kjøkkenkonsulenter og fem Svanesertifiserte montører, som sammen vil sørge for å gjøre din vei mot kjøkkendrømmen til en trygg og behagelig opplevelse.


Hvitevarer

Hvitevarepakkene til Premiumleilighetene i Hafrakhagen inneholder Siemens hvitevarer. Det er helintegrert stort kjøleskap, helintegrert oppvaskmaskin, 80 cm koketopp med induksjon og CombiZone, og stekeovn med pyrolyse (Active Clean). Det er mange valgmuligheter og modeller som kan kombineres.

leil type j - bilde 3 prospekt.
.

Les mer om leilighetene her. 

Er du interessert i leilighet i Hafrakhagen? Vil du vite mer?
Kontakt oss for et uforpliktende samtale.

Hege K. Dahl, EiendomsMegler 1
Tlf:  906 29 169  |  hege.k.dahl@em1sr.no

Jan Einar Thesen, EiendomsMegler 1
Tlf:  917 03 533  |  jan.einar.thesen@em1sr.no