Hafrakhagen-19

I Hafrakhagen får du hage på terrassen, tenk det!

I tillegg til en stort og gjennomført hage på fellesarealet, vil også hagekonseptet hentes opp på terrassene. Det er unikt.

- På de store leilighetene med takterrasser på opp mot 130 kvadratmeter blir det «fullverdige» hager bestående av plantekasser, trær, hekk, belysning og gjerne et boblebad. På mindre balkonger stedbygges en benk med en plantekasse, ferdig beplantet, forteller Fridtjov Middelthon, daglig leder i favoritthus. 


Nytenkende og annerledes

For Favoritthus er det viktig å lage boligprosjekter som er nytenkende og annerledes enn hva som finnes på markedet ellers. 

- En annen viktig faktor er å utvikle prosjekter slik vi selv ville hatt dem om vi skulle bodd der. De som kjøper leilighet i Hafrakhagen må ikke gi opp eneboligkvaliteter, som for eksempel hage. 


- Vi valgte den beste leverandøren

Basert på gode erfaringer var det Komplett Utemiljø som fikk jobben med å levere terrassehagene. 

- De  gjør en utmerket jobb og er flinke på design og planlegging. Dette konseptet, med så mange hager på terrassene i et leilighetsprosjekt, er aldri før gjort i slikt omfang. Derfor trengte vi hagefolk som kunne bli med å tenke utenfor boksen og være løsningsorienterte i utførelsen, sier Middelthon og legger til:
- Det kunne Komplett Utemiljø. 

 Hele det første året vil gartnerne i Komplett Utemiljø følge opp de private hagene på terrassene. 

59008880 284172025854313 5926297794594734080 o

Fellesområdet blir også unikt

- Drivhuset, som hentes fra England, er håndbygget i sedertre og vil gi et utrolig flott miljø her. Gartnere fra Komplett Utemiljø vil stå for vedlikeholdet. Vi har et mål om å finne hage-ildsjelene blant beboerne slik at de også blir med, sier den daglige lederen i Favoritthus. 

drivhus gabriel ash m tegl ringmur 1800x1800


 
Les mer om leilighetene her

Er du interessert i leilighet i Hafrakhagen? Vil du vite mer?
Kontakt oss for et uforpliktende samtale.

Hege K. Dahl, EiendomsMegler 1
Tlf:  906 29 169  |  hege.k.dahl@em1sr.no

Jan Einar Thesen, EiendomsMegler 1
Tlf:  917 03 533  |  jan.einar.thesen@em1sr.no