Hege%20K%20Dahl%202020_1-med%20Hafrakhagen16x9

Fordeler med å kjøpe leilighet av Favoritthus

12 gode grunner til å velge Hafrakhagen

1.    Egen hage!

En gjennomført hage gir mye glede. Tenk tanken å kunne trekke seg helt tilbake og ut i din egen «hage». Eller be venner på grillmat blant blomster og trær. Konseptet er unikt, og ikke mange kan skimte med egen hage på terrassen, i hvilken som helst etasje! Leilighetene på bakkeplan får utvidet tomteareal utenfor den innglassede balkongen, også her med en helt ferdig opparbeidet hage. Alle hager blir fulgt opp av gartner det første året. Gartneren kommer hjem til deg og hjelper med beskjæring, gjødsling og tips, og bytter eventuelle planter som evt dør ut.
Alt for at du skal bli fornøyd! Konseptet skal også gi høyere gjenkjøpsverdi om du en gang skulle velge å selge.


2.    Felles hage

På fellesarealet blir det et trivelig område, ment for både deg som vil være sosial, og for deg som vil slappe av alene ute i det fri.
For med Komplett Utemiljø på laget, er uteområdet planlagt til den ytterste fingerspiss. Et drivhus skal innredes og beplantes, en pergola huser grilling og prat. En hage gror frem krydderplanter som kan høstes. Dette er unikt og noe som ikke er utført i slik skala tidligere. Fokuset har vært 100% på trivsel og hvordan vi selv ville bodd i et fellesskap.
Komplett Utemiljø har vært med på Chelsea Flower Show i London for å lage de flotteste hagene verden har sett. Og i programmet «Hagen min» på NRK, kan du i sesong 4 (episode 6) se den flotte Komplett-hagen i Tysvær.


3.    Få leiligheter i hvert bygg

Hafrakhagen er delt opp i 4 ulike bygg, uten bruk av vindfulle sval-ganger. Man oppnår bedre miljø innad i bygget, samt ly for vær og vind. Det gir også mulighet til balkong på to sider i flere av leilighetene, og en slipper at naboen går forbi soveromsvinduet.


4.    Store balkonger og terrasser

Vi har planlagt så store balkonger som mulig, og flere av leilighetene har balkonger både mot sør og mot nord. På «premium» leilighetene har terrassene størrelser fra ca 90 til 150 kvadratmeter, i tillegg til «vinterhager» på mellom 17 til 38 kvadratmeter.


5.    Tilnærmet en vedlikeholdsfri hverdag

Fasadene består av mur- og trefasader. Mur-fasadene leveres med et fasadesystem som er særlig egnet i et tøft, norsk klima.
Produktet sluttbehandles med en gjennomfarget mineralsk murpuss som har mindre porer slik at forurenset nedbør ikke fester seg så godt. Man oppnår da en finere fasade som er enklere å vedlikeholde over tid. Tre-fasader kles med royalimpregnert kledning med 50 års garanti mot råte. Kledningen trenger ikke behandling ut over kosmetisk vedlikehold.
Alle vinduer og balkongdører leveres med vedlikeholdsfri aluminiums bekledning.


6.    Energi og oppvarming

Hove Gård har sitt eget nærvarmeanlegg basert på biobrensel som gir vannbåren varme i tillegg til varmt tappe- og forbruksvann. Det er herlig med gulvvarme når det blåser opp til høst.


7.    Den gode følelsen!

Det er fint å parkere bilen i en trygg parkeringskjeller, med heis og trapp direkte opp i etasjen din. Og har du el.bil, lager vi klart for tilkobling av lader på din parkeringsplass. Vi lager også en egen vaskeplass for bil og sykkel, kun til bruk for beboerne. Balkongene leveres innglasset, slik at en kan nyte uteplassen selv om vinden rusker.
I tillegg har vi arealer disponible til det beboerne selv ønsker.
Her ønsker vi å gjøre arealer disponible for hobbyrom og kanskje et eget sykkelverksted.* I tillegg kan du få litt ekstra sikkerhet med porttelefon med kamera, hvor en ser hvem som ringer på fra en skjerm i leiligheten din. Trygt og godt!


8.    Få det etter din egen smak!

Kjøper du leiligheten før den er ferdigstilt, får du muligheter til å tilpasse materialvalg og interiørløsninger sammen med oss. Med litt planlegging får du en leilighet som passer deg perfekt!


9.    Splitter nytt

En helt ny leilighet på Hafrakhagen har mer isolasjon i gulv, vegger og tak, bedre isolerte vinduer og dører og bedre ventilasjon enn brukte leiligheter. Dette gir reduserte energikostnader, bedre inneklima og mer komfort.Hafrakhagen bygges etter de nyeste forskriftene som gir kjøperne det beste produktet. Med følger også 5 års garanti, noe som er et langt sterkere rettsvern enn om du kjøper en brukt leilighet.
Og etter første året i leiligheten, gjennomfører vi en garantikontroll der vi sjekker at alt fortsatt er i orden.


10.    Slipp høye avgifter

Faste priser og lave kostnader. Ved kjøp av brukt leilighet, betaler man 2,5% av hele kjøpesummen i dokumentavgift. Kjøper du en ny leilighet på Hafrakhagen, beregnes dokumentavgiften kun av tomte-verdi og ikke hele kjøpesummen. Penger spart!


11.    Kort vei til regionen

Det er lett å komme seg til Hafrakhagen. Hoveveien går både til Ganddal (om du skal til Jæren) eller til Sandnes sentrum. I tillegg er ny av-/påkjøring til E39 åpnet, og herfra tar det kun 2 minutter å kjøre til garasjekjelleren din.


12.    I nærheten

Gjennom tunet på Hafrakhagen går alléen nedover gjennom et flott friområde og til Stokkelandsvannet hvor turløypa er på 4,5 kilometer. Ønsker en mer utfordring, har en tilgang til veien videre mot Melsheia, Vedafjell og Ragnhildsnuten.
Sandvedparken er enda kortere unna, og er kalt «Jærens vakreste parkopplevelse» av Sandalsand Global Travelling. Her finner du både cafè, sandvolleybane, trimpark og koselige rasteplasser for
å nevne noe. I kort gangavstand fra Hafrakhagen finner en også søndagsåpen matbutikk, plantesalg og byggevarer.


.............................................................................................................


Les mer om leilighetene her. 

Er du interessert i leilighet i Hafrakhagen? Vil du vite mer?
Kontakt oss for et uforpliktende samtale.

Hege K. Dahl, EiendomsMegler 1
Tlf:  906 29 169  |  hege.k.dahl@em1sr.no

Jan Einar Thesen, EiendomsMegler 1
Tlf:  917 03 533  |  jan.einar.thesen@em1sr.no